Tere, olen Evelin ja teen ise kodus palju süüa. Pigem olen ekperimenteerija, ükski toit tegemata ei jää, kui täpset retsepti ees ei ole. Minu retseptidesse läheneda loominguliselt ja avatud meelega (alati annab kõike asendada, soovi korral ka miskit välja jätta). Mind leiab üles ka Facebooki "Hea on parem" lehelt!
TOMATI KETŠUP
Mida vajad:
5 kg tomateid
3 keskmist sibulat
1 tl soola
2 tl jahvatatud muskaati
1 spl õunaäädikat
200 g suhkrut
1 tl nelgiteri
Tükelda tomatid potti ja haki sibul. Pane maitseainetega podisema. Nelgiterad võid panna väikesesse marli kotti, et hiljem see ketšupi seest välja tõsta. Üksikult otsida hiljem jube tüütu. Lase podiseda umbes 30 minutit. Püreesta ja tõsta purki. Ketšup tuleb üsna vedel.
Ketšup sobib ahjuvormidesse, supi põhjadeks, liha marineerimiseks ja üleüldiselt kastmeks toitude peale!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment